Activiteiten commissie

Activiteiten Commissie

Activiteiten en technische ondersteuning

De Activiteiten Commissie, kortweg de AC genoemd, zorgt er voor dat de vereniging een financieel steuntje in de rug krijgt. Denk bijvoorbeeld aan de verkoop van paaseitjes langs de deuren, de loterij tijdens de receptie en de bewaakte fietsenstalling tijdens de Siepelmarkten.

De Technische Commissie (TC), ook onderdeel van de hierboven genoemde AC, zorgt er onder andere voor dat het residentiebord aan het stadscafé komt te hangen. Dat het decorstuk (gemaakt van houten borden) op het podium tijdens de opkomst van de markies, er ieder jaar weer strak uit ziet. Ook plaatsen ze, in de vroege ochtend na de opkomst van het nieuwe trio, de naamborden in de tuinen. Wat dat betreft, had de TC beter de borden commissie kunnen heten.

Naast deze werkzaamheden is ontspanning ook belangrijk. Daarom mogen wij ieder jaar namens de Siepeljonkers een themafeestje organiseren bij onze residentie; Stadscafé “In den Guldene Crone”. Zo hebben we bijvoorbeeld een Caribisch feest georganiseerd met als hoogtepunt een heus beerpong toernooi en de Olympische Siepelspelen van afgelopen jaar. 

Mocht het je leuk lijken om deze commissie te komen versterken of heb je vragen, wees dan niet bang om één van de hier boven genoemde heren aan te spreken.

Een onmeunig Alaaf en graag tot ziens!


Hoofd Activiteiten Commissie
Stan Zeevat

goodgoan!

Blijf je ons volgen?

© 2020 C.V. de Siepeljonkers.
Alle rechten voorbehouden.

Schulten Media